Партньори

Ние от BMS Българска кухня се грижим нашите клиенти да получават само най-доброто.

Ето защо, за да приготвим вкусните ястия, които виждате на витрините ние се доверяваме само на продукти от най-висок клас доставяни от утвърдени в сферата си производители.

За да Ви уверим в това, решихме да разкрием част от нашите партньори.

bmklogoБМК (Българска млечна компания) е едно от първите млечни предприятия в България, основана е през 1969 г. в град Хасково.

Продуктите произвеждани от компанията отговарят на най-високите стандарти изисквани от ЕС, с което гарантират за вкус и качество от най-високо ниво.

Благодарение на качествените млечни продукти доставяни от БМК, нашите служители правят вкусни ястия като „Мляко с ориз“, „Бисквитена торта“ и още много други, за които сме сигурни, че познавате добре.

 MESOKOMBINAT-LOGOФирма Джеронимо е специализирана в производството и търговията на продукти от месо. Компанията се отличава със своята широка гама от предлагани продукти от свинкско, пилешко, телешко и агнешко месо. 

Всичко това успяват да създадат поддържайки висок стандарт при работа и използвайки само най-качествените български суровини и разбира се с постоянство и много желание! 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>