Панакота с пъпеш

facebookНеобходими продукти:
300г. почистен от семките пъпеш
10г. желатин
400мл. сладкарска сметана
2-3 с.л. мед

Начин на приготвяне:
Пюрираме пъпеша с пасатор.
Желатина разтваряме в 3 с.л. вода.
Кипваме сметаната и слагаме меда.
Сместа не трябва да завира.
След като се охлади прибавяме разтворения на водна баня желатин и пюрето от пъпеш.
Разпределяме в чашки или купички и оставяме да стегне за няколко часа в хладилник.
Десерта е невероятно вкусен! Да Ви е сладко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>