Не бързайте да изпращате лятото

края на лятотоУтре е последният ден нa месец август, но лятото още не се е изнизало през задната врата. Използвайте пълноценно следващите дни и събирайте топлина и настроение от слънчевите лъчи.
Няма повод за носталгия. Време е да кажем „Здравей, Септември!”, но отново можем да отидем на плаж и да се потопим във все още приятната морска вода. Да презаредим батериите, да се върнем  към ежедневието и да стартираме всички професионални и лични проекти.
През горещите месеци често се поддаваме на различни изкушения и сме склонни с лека ръка да загърбим режима си. Сега можем да възстановим баланса си и да се подготвим за следващия месец и празниците през него.
Не отстъпвайте на стреса, който идва с връщането на работа след отпуската. Настройте се положително за нов период и нови емоции, които да очаквате с нетърпение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>