Поръчка с предварителна заявка

 

За всички домакинства, служители на фирми, предприятия  и офиси, предлагаме меню, което от „БМС – Българска кухня“ ще изпълним след предварителна заявка. Имаме готовност да осъществим по-големи поръчки, по съгласувано и одобрено с клиентите ни седмично или месечно меню. Какви да са ястията, супите, салатите, сосовете, десертите, напитките – всеки може да избере сам от богатия ни набор от артикули. Подборът на менюто ден по ден, можем да осъществим и ние, специално за вас. За месечни заявки предлагаме отстъпки по договаряне.

От услугата “ Поръчка с предварителна заявка“ всеки офис, фирма, предприятие или домакинство, може да се възползва и по различни поводи – юбилеи, служебни или лични празненства, рождени дни. Условието е поръчката да бъде направена най-късно до обяд на предходния ден.

В „БМС – Българска кухня“ готвим с пресни продукти, не замразяваме, не използваме подобрители, консерванти и оцветители. Готвим с най-добрите продукти, от подбрани производители. Екипът ни от професионалисти в кухнята е добре обучен, храната при нас е вкусна, прясно приготвена, свежа.

Поръчвайки предварително спестявате време и усилия. Винаги, когато не ви се готви по повод или без повод, или пък сте на работното си място, където не можете да си осигурите  вкусна и питателна храна, „БМС – Българска кухня“ е Вашата кухня. Ние ще приготвим специално за Вас топли и вкусни ястия, а Вие ще се нахраните с качествена храна, ще избегнете сладките и солени закуски.

В случай, че проявявате интерес към услугата, пишете ни на:

office@bmsfood.bg  или

се обадете на тел. : 0886 770-668.

One thought on “Поръчка с предварителна заявка”

  1. Здравейте, това е коментар.
    За да изтриете коментар, влезте и прегледайте коментарите в публикациите. Там имате опция за редактирането или изтриването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>