За нас

„BMS Българска кухня“ е най-голямата верига у нас, която предлага готвени специалитети от традиционната българска кухня. Ние сме сред първите в страната, насочили усилията и дейността си към здравословното хранене. Ние ежедневно се грижим до всеки един наш клиент да достигат вкусни, свежи, прясно приготвени супи, салати, месни и безмесни специалитети, гарнитури, сосове, десерти, безалкохолни и нискоалкохолни напитки.

При нас винаги ще бъдете обслужени вежливо. С позитивното си и приветливо отношение, нашите служители ще ви накарат да се почувствате уютно и приятно.

Работим с екип от професионалисти, които спазват единен стандарт на обслужване и работа.  Добре обученият ни персонал ще Ви консултира, насочи и посъветва винаги с усмивка.

Поддържаме уникалност в приготвянето на ястията

Това, с което се отличаваме, са нашите на място приготвени ястия. Ние не използваме консерванти, оцветители или подобрители. Приготвяме всичко на момента и на място, без предварителни заготовки. Неповторимият вкус на ястията постигаме като запазваме продукта, без да го замразяваме. Работим с най- новите технологии. Готвим в конвектомати, с помощта на които храната се задушава, запазва вкусовите си качества, полезните свойства и съставки.

Към всяко ястие задължително добавяме щипка любов и много внимание.

Използваме само най- качествените продукти

Всяко ястие се приготвя с внимателно подбрани продукти, доставяни от утвърдени производители. В големия избор от ястия и напитки, в нашите витрини, поставяме в центъра на вниманието вкусните и висококачествено приготвени национални ястия, а за да има още по- голямо разнообразие Ви предлагаме и наши лични специалитети.

Спазваме висок контрол при приготвянето на храните

Безопасността на храните е от изключителна важност за нас, която осигуряваме с въвеждането на ефективни НАССР системи в цялата верига. Контролът по спазването на тази система в нашите заведения, се осъществява чрез множество оперативни проверки и регулярни одити от сертифицирани одитори.

В „BMS Българска кухня“ винаги ще намерите салати от свежи зеленчуци, прясно приготвени ястия, прясно изпечени хлебчета и десерти, които ще поглезят небцето ви. Богатият избор и изключителните вкусови качества на нашите ястия несъмнено привличат и очароват.

Благодарим ви, че избирате нас!

2 thoughts on “За нас”

  1. Добър ден, в кой град се намирате, имате ли заведение в София. Лек ден и хубав уикенд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *